Post by flatmaxrachitu on Feb 23, 2022 9:30:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman vs Zombies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman vs Zombies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla para ▞▞▞
▞▞▞ Stickman vs Zombies 2022 version ▞▞▞
Bu oyun harika bir kere sildim ama tekrar indirmek zorunda kaldım ama 1 sorun var keşke kredi kartıyla satın almak yerine bedava silahlarımız olabilseydi çünkü kredi kartım yok 12 yaşındayım ya da bu uygulama harika bu yüzden ona bir 5 yıldız vereceğim, bunun gibi daha fazla oyun görmeyi çok isterim ve çok fazla reklam olmamasını seviyorum
şimdiye kadar güzel. 2. kez oynuyor
Bu oyun güzeldi ama son bölümden sonra (Bölüm 8) oyunda yapacak hiçbir şey yokmuş gibi bir seneden fazla bekledim ama bir süre sonra yeni bölüm eklenmedi bu oyun tamamen sıkıcı ve yapacak bir şey yok
Çok kötü oyun ve çok asılı
Stickman vs Zombies Laga vhcf
Reklamlar deneyimi mahveder
bu oyun çok güzel ya
süperrr
En iyi oyun
Takım zombileri kazanacak
Bu oyunu çok çok güzel 10 numara 5 yıldız indirmenizi tavsiye ederim 100 / 100000 indirmenizi tavsiye ederim pubg den sonra seçmeyi en iyi oyun bu oyunu çok seviyor ki 1 günde 6 harita bitirip 60 seviyeyi bitirdim yemin ederim 👍🏻🙂
Beach War: Fight For Survival Екшън chq
Stickman vs Zombies アクション dbx
çok reklam var
Çok eğlenceli, bir sürü seviyesi var ve patron zor bence bu oyun gerçekten iyi bir seçim 😃
Oyun çoooooooooook zor olsada boss bölümü çok çılgınca.
oyun çok güzel ve çok iyi random jsmndnsnsjnsjsjekenejskamakksnsnznznshwgsvsıhbahjbwkqhajbasbsnmsmslsllsöslsöslalalla shsbjkwskpkskskslnsssbsjhsvhvshcssıgcsshjskskssıgcsshjhsklv
Çünkü ben o oyununu bitirdim
çalışmıyor
Stickman vs Zombies Action gvg
Lütfen yıldızları almayı kolaylaştırın
بده
Hımmm tamam eminim
👍
Noob oyunu mu?
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ekonomik mutlu yaşıyorsunuz amin
oyun gezisini ama gözden geçirce her şeyi kendi macerasını ve eğlencesi kaçmak😦
Başlangıçta oyunu sevdim, Müthiş nişancı oyunu. Şimdi bir bulmaca oyunu haline geliyor. Sanırım paramı aldın ve şimdi güçlü karakterimi devre dışı bırakmak istiyorsun. Üzgün.
Bu güzel oyun bu oyunu çok seviyorum lütfen famoue
gerçekten iyi oyun
oyun bitti
Yatak Oyunu 3. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Oldukça soğuk oyun zaman zaman zorlu
Günaydın
Vilat oyunu ama eğlenceli
Oyun güzel ama siz salak salak yazıyorsunuz
Braws stars da külübüme gelebeliriziniz 1234/ d21 en üst adı mavi li Harun altuntas benim
Oyun bağımlılık yapar! Bazı geliştirmeler. Oyun boyunca daha fazla sağlık paketi görmek istiyorum. Çok azı var. Ayrıca kontroller sola veya sağa hareket ettirilebilirse. Ayrıca kazara el bombasının düğmesine bastığımı fark ettim. Genel olarak harika bir oyun!
Çok guzel bi oyun can giderini gideriyo ve tuhafiye indirmenizi tavsiye ederim (●__●)
Beklenenden daha fazla kaza yaptı, kontroller çok buggy ve sert ve çarptığımda tüm seviyeyi tekrar yapmam gerekiyor, yani arabayı kullanabilirim ama bu, ortak ahbap düzeltmek gibi bir gaz israfı.