Post by flatmaxrachitu on Feb 23, 2022 9:27:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Je to zábavné, ale pokaždé, když se připojím k online zápasu, zastaví se to kvůli „Žádné připojení k internetu“, jako bych byl připojen ke svému wifi routeru. Nikdy jsem neměl tento problém u žádné z mých online her, jako bych nevěděl, jaký 5g satelit od NASA tato hra potřebuje, aby online zápas skutečně běžel.
Nově objevený prehistorický žralok pojmenovaný po arkádové ...
Tato hra je zábavná, ale reklamy se objevují každé 2 milisekundy, je to otravné
To je nový svět v mobilních online tankových bitvách. Kombinuje nejlepší vlastnosti tankového simulátoru a vzrušující arkádové bitvy. Závody a
Tank Stars Arkadne igre uza
Tato hra je trapná. Vyhraju zápas a mám pocit, že dostávám spíše trest než odměnu, a ukažte mi prosím jinou reklamu než tik tok. Je to zvěrstvo. Pokaždé, když vyhrajete, budou inzerovat. Pokaždé, když prohrajete, udělají reklamu. Kdykoli něco uděláte, udělají reklamu. Neplýtvám svými sladkými daty na tento odpad. Doporučuji si zahrát něco jiného. Tohle nikomu nestojí za čas; natož můj? Sakra ne.
Pěkná hra, ale chybí možnosti uložení hry
Opravdu mě baví hrát, ale 1: Je tu příliš mnoho reklam, některé jsou také velmi dlouhé. Reklama se také zobrazuje pokaždé, když jsem přešel do jiné aplikace a vrátil se do hry, i když jsem uprostřed zápasu. 2: Zdá se, že podpora je mrtvá? Požádal jsem o pomoc, protože chci přenést svůj pokrok z jednoho telefonu do druhého, ale nemohl jsem najít jak. Použil jsem stejný účet Google pro obchod Play na obou telefonech, takže jsem očekával, že se můj postup uloží na tento účet. Každopádně nedostávám žádnou odpověď ani potvrzovací e-mail.
Strašně moc reklam, ale hra dobrá
Zajímavá hra a navíc občas pomáhá zmírnit stres a chtivé nutkání a je to skvělá hra pro dva hráče. Skoro jsem zapomněla, ale kupodivu pomáhá s průměrováním, když někoho házíte😂😂😂
Hrozný, vůbec se to nedá hrát, optimalizace příšerná, když se podaří spustit, tak se hra seká a po chvilce hra úplně zamrzne a spadne.
Vlastním narzo 30 pro 5g a i když je čipset více než schopný, hratelnost je omezena pouze na 30 snímků za sekundu.
Tato hra je dobrá protože mám rád tanky a rakety a bomby a proto tuto hru zadávám tuto hru 100 z 5 a čau . Od Dominik Fuka dd xdd Hhgefdfserdddgqgdgxgxhxjjch
Tank Stars Arkadspel wvaw
Pěkná hra, ale reklama je velmi otravná
Nechápejte mě špatně, skvělá hra a naprosto ji miluji, ale po odinstalaci neukládá žádná herní data ani soubory, což znamená, že pokud si někdy pořídíte nový telefon nebo jej budete muset odinstalovat kvůli místu v paměti, pak je navždy ztracena. A za to všechno tento velký potenciál pro hru padá do vody. Prosím opravte to
Je to nejlepší hra na světě
Hra je na nic!
Dobrá hra tanková vněčina her s tanky nebyli dobrá doporučuju😀
Lightning Stars APK - Nejnovější Verze 1.8.0 - Android Apps ...
Hodně reklam Málo tanků nějak 6jich je
Když dokončím ''easy'' turnaj, nedá mi to hrudník
Server se vždy odpojí..
War Machines: Tank Battle - Army & Military Games - O2 ...
- 1 hvězda za reklamu
Zajímavá hra, ale neustálé reklamy ničí zážitek. Buď udělejte reklamní pobídky a upgrady pouze jako jiné hry, nebo si prostě jděte zahrát. Tato bezplatná verze tak, jak je, nestojí za to.
Tank Stars Аркады zpk
Myslím, že je to dobré, ale...... vezměte zvířecí krev, když zemřou. Nechci, aby malé děti hrály tuto hru, krev, o které si myslím, že jim způsobí zlé sny.
1 příliš mnoho reklam mezi zápasy a měl jsem tolik tanků, že jsem měl mráz, buritino, coalation, Helios, strašidlo, Mark a atomic, všechny jsou pryč Hrál jsem tuto hru asi 3-4 měsíce a hru jsem se rozhodl smazat všechny tanky jsem tak smutně naštvaný a teď znuděný hodnotím jen dvěma
Ujde, kdyz si vypnete data nebo wifi, tak tam nebudou reklamy 😂😂😂
Tahle hra je naprosto super lehké ovládání úžasná grafika je to prostě nejlepší hra na světě
Totálně zasekaný, sežere 3 giga paměti jak nic
タンクスターズ アーケード vac
Moc se mi líbí tato hra, ale někdy se zpožďuje a není to můj telefon, který se zpožďuje, je to hra a pokaždé, když se zpozdí, musím restartovat a když zapnu wifi, je tu spousta reklam
On Console Tank Battle is very Classical game. Super Tank Battle is a modern style Tank Battle Game with new attractive elements and 500 build-in maps,
Moc dobrá hra
Je to skvělá hra, ale důvod, proč této hře dávám 3 hvězdičky, je ten, že mi chybí truhly. Mohl jsem je koupit za drahokamy nebo je získat poražením turnajů, ale neobjevily se v mém obchodě, abych je otevřel. Doufám, že se to vyřeší, než se to zhorší.
Líbí se mi, jak tanky vypadají a jaký druh efektu a síly každý tank získá
Myslím, že je to zábava, protože můžete hrát s různými tanky a lidmi nebo jen s počítačem.
skvělá hra velmi zábavná, jen to mám, doufám, že to zůstane zábavné, je tu spousta reklam, ale dobrá hra
Crazy Dino Park פאזל vqb
Velmi zábavná hra..je to jako lepší verze angry birds®, ale mohla by být lepší, kdyby měla méně reklam a nevyplácela hráče za utrácení peněz, aby se zbavil reklam
Je to zábavné, ale usnadňuje to získávání tanků
Nesnáším, jak má tato hloupá hra tolik reklam a tolik jich nepotřebuje, takže mám pocit, že by v této hře neměli být žádní lidé
Zabaví ale ty reklamy jsou strašné a má bugy.
Je to vážně skvělá hra🤩🤩 ale 3 hvězdičky dávám protože : když mám zapnutou Wi-Fi tak tam je reklama každou 10 vteřin (včetně bitvy), ale když už vypnu tak po třetí bitvě se to začne sekat a nezbývá nic jiného než vypnout telefon ale občas se stává že se mi sekne i celý telefon📴😖😞.
Hra pořád padá
Neustále se objevují chyby připojení k internetu. Není to můj internet. Prosím opravit. Také tank Frost je značně přehnaný. Nemělo by vám umožnit zmrazit soupeře na celý zápas.
Skvělá hra, cíl je zde vlastně dobrý. Ale je tu HODNĚ chyb a závad, kvůli kterým je tato hra téměř nehratelná: - knock back dělá mnoho zbraní nepoužitelnými, jako je Vertical Slam, sopka a dělostřelecká podpora - POUZE turnajové hry, tanky poslední úrovně budou střílet útoky určené pouze pro tanky Abrams - (toto se stalo nedávno) Konečně jsem si koupil svůj 6. tank, abych mohl hrát turnaje Lvl3. Dnes hra rozhodne, že musím zaplatit, abych mohl znovu používat své tanky... Dokonce i můj 15K. Vypadá napůl vyvinutý :L
Jeho velmi zábavná hra, skvělá hra a snadno se vyhnete reklamám, stačí vypnout Wi-Fi a nejsou žádné reklamy. Děkuji mnohokrát za vytvoření této hry.
Ke stažení Tank Stars MOD APK 1.6.1 (neomezené peníze / VIP nádrž odemčená) 2021 Žádné reklamy, bezpečnost. Zdarma APK Tank Stars Hack MOD
Ta krev z kraviček je děs 🤕